Usuń swoje konto
Możesz usunąć swoje konto Luvu w dowolnym momencie. Poniżej znajdziesz informacje o tym, co zostanie usunięte i jak rozpocząć ten proces.
🗑️ Co zostanie usunięte
- Twój profil (imię, zdjęcia, opis, preferencje, lokalizacja)
- Wszystkie rozmowy, dopasowania, polubienia i super-polubienia
- Twój adres e-mail (anonimizowany w ciągu 24 h, całkowicie usuwany w ciągu 30 dni)
- Dane osobowe w historii płatności (zapisy transakcji mogą być przechowywane w formie zagregowanej do celów podatkowych i zapobiegania oszustwom, zgodnie z wymogami prawa)
- Tokeny powiadomień push i ustawienia subskrypcji e-mail
📱 Najprościej — usuń w aplikacji
Jeśli nadal możesz zalogować się na swoje konto, możesz je usunąć od razu:
- Zaloguj się w Luvu
- Otwórz Profil → Ustawienia
- Stuknij „Usuń konto” na dole strony
✉️ Nie możesz się zalogować? Poproś o usunięcie e-mailem
Jeśli nie masz już dostępu do swojego konta, wypełnij poniższy formularz. Potwierdzimy Twoją tożsamość, odpowiadając na Twój e-mail, a następnie usuniemy konto w Twoim imieniu w ciągu 30 dni.
Wolisz zwykły e-mail? Napisz na adres support@luvu.plus.
⏱️ Ile to trwa?
- Konto natychmiast dezaktywowane (nie możesz się już zalogować, a profil znika z sekcji Odkryj)
- Adres e-mail anonimizowany w ciągu 24 godzin
- Całkowite usunięcie z głównych baz danych w ciągu 30 dni
- Kopie zapasowe nadpisywane w ciągu 90 dni